* Hoewel wij voorzorgen nemen om kruisbesmetting te voorkomen,
kunnen wij niet voor 100 % garanderen dat onze gerechten
geen sporen van allergenen bevatten. Gelieve hiermee rekening te houden als
je met bepaalde stoffen niet in aanraking mag komen.

Als voedingsdeskundige ben ik dagdagelijks bezig met voeding en het effect ervan op de gezondheid. Ik ben erg blij dat ik met EAT WISE actief kan bijdragen aan de kwaliteit van LOOS, voor al zijn klanten. Dit is hoe we samen het verschil maken:

We helpen bij het kiezen van een gerecht.

Je kan er vandaag de dag niet meer omheen dat er mensen zijn met overgevoeligheden voor bepaalde voedingsstoffen. Glutenvrij*, tarwevrij, lactose-arm, zonder koemelkeiwitten of aangepast voor wie last heeft van het prikkelbare-darmsyndroom, wij zorgen voor aanbod en toelichting.

We voorzien systematisch een ‘LOW-CARB’-gerecht

voor mensen die de inname van koolhydraten (suikers) willen beperken.

We respecteren de bewuste keuze van vegetariërs, veganisten e.a. en zetten hen met alle plezier volwaardige en lekkere aangepaste gerechten voor.

LOOS is en blijft in de eerste plaats een pastarestaurant…

Maar wél een dat ervan uitgaat dat een middag of avondje uit voor iedereen moet (blijven) kunnen!

Heb je nog specifieke vragen, stel ze gerust.

voedingsdeskunige, erkend door het RIZIV
manuela.octave@gmail.com
0495 58 20 72